Bez obzira kako gledate, planiranje vjenčanja je težak posao. Postoji hiljadu  delova za izbor i koordinaciju onoga što je možda najveći dan u vašem životu. Većina nevesta pod stresom mesecima pre, a tek nakon tuširanja, zabava, ceremonije i prijema, konačno mogu da udahnu i opuste se.

Šta se krije iza svega ovoga, pitate se? Evo 5 stvari koje mlade najviše naglašavaju prilikom planiranja venčanja.

1. Budžet za vecanje

Želite li znati stresor broj jedan za većinu nevesta? Budžet, beba, budžet. Niko ne želi da započne svoj brak tako što dobija mnogo dugova, ali venčanja su daleko od jeftinog. Treba pripremiti lepu svotu novca za vencanje

Pronalaženje načina da uključite sve detalje koje želite na vaš veliki dan bez trošenja više nego što možete priuštiti je stalna briga dok planirate venčanje. Držite se svojih oružja i nastavite da tražite dok ne pronađete opciju koja funkcioniše sa budžetom koji ste dozvolili.

2. Haljina i vencanice

O čemu se najviše brinu mlade kada planiraju venčanje?
Svaka nevesta želi da izgleda savršeno na dan svog venčanja, a to znači da će rano doneti odluku o odevanju. Ne samo da treba da se osećate kao najbolja moguća verzija sebe, već treba da odražava stil i osećaj vašeg venčanja i mesta održavanja. Zato je kupovina vencanice svakako tema beoj jedan kada je u pitanju ženska strana vencanja.

I morate biti u mogućnosti da se uklopite u njega mesecima nakon što ste ga naručili, jer je proces izmena prilično dugačak. Zato na vreme posetite salone vencanica za iznajmljivanje vencanica.

Najviše od svega, potrebno je da bude dovoljno udobno za dugu noć na plesnom podiju, bez obzira da li se ljuljaš na jednoj od prvih plesnih pesama ili se spuštaš na najnovije pop hitove.

3. Cveće

Evo stvari oko cveća za venčanje: one su prelepe, ali su krhke. Oni ne traju jako dugo, posebno u toplom vremenu, i teško ih je zameniti ako nešto krene naopako.

Oni su takođe jedan od većih troškova vezanih za vaše venčanje.

Da li je onda čudno što se neveste često nađu u lepim dekoracijama čak i na dan njihovog venčanja? Izbor vencanice i lepa dekoracija, savršeno vencanje.

4. Rezervacija mesta za vencanje

Kada plaćate negde oko 15€ za gosta koji prisustvuje, zaista, stvarno morate znati ko dolazi i ko nije. Ali ljudska priroda je ono što jeste, gosti venčanja često zaboravljaju da šalju svoje RSVP-e sve do krajnjeg roka, ako uopšte.

Ono što to obično znači za sretni par je stres, briga i pozivanje gostiju da traže njihov odgovor. Ako su vam prijatelji i porodica veoma zaboravni (rokova ili načina), oni se čak mogu pojaviti na vašem vjenčanju bez RSVP-a i očekivati da im se odredi mjesto.

5. Muzika

Dok muzika ima tendenciju da bude manje briga od nekih drugih na ovoj listi, stres je definitivno još uvek tu. Pronalaženje benda za svadbe koji će zadovoljiti svačiji ukus može biti teško. Koordiniranje dolazaka, odlazaka i prekida sa vašim bendom – i organizovanje zabave dok bend pravi pauzu – može biti još jedan zadatak na vašem popisu stvari koje treba obaviti prije velikog dana.

Srećom, videli smo ovo dovoljno da bi znali kako da postupamo glatko i da izbegnemo bilo kakve prekide u vašem posebnom danu. Sastavili smo listu saveta da izaberemo pravu muziku za vaše venčanje, a mi smo neverovatno odgovarajući na neveste koje nas kontaktiraju sa brigama ili brigama koje su dovele do njihovog venčanja.

Uzmimo nešto sa vaše liste
Da li stres planiranja vašeg velikog dana dolazi do vas? Uzmi malo težine s tvojih ramena. Naša opsežna lista pesama obuhvata različite žanrove i ima nešto za svakoga. Na zahtev ćemo čak i naučiti nove pesme.

Želite li znati kako vam možemo pomoći da učinite vaš dan posebnim? Kontaktirajte nas za početak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.