Planiranje venčanja nije lak podvig! Odlučivanje o tačnom stilu svakog elementa koji želite i osiguravanje da se svi međusobno uklapaju dugotrajno je. Šta reći da se vaš stil neće promeniti tokom procesa ili kada započnete upoređivanje … da li ćete želeti da promenite nešto što ste već isplanirali zajedno? U toku same pripreme venčanja dolazi do i promenam, delom koje vi želite sami, delom što izazvana od spoljnih faktora.

Izbor vencanice za svadbu

Osim onih tehničkih stvari veomaje važno napraviti dobar izbor vencanice za svadbu. Tu se pod obavezno smatra da je odlazak u salon vencanica nešto bez čega se ne može. zato morate krenuti na vreme u nabavku vencanica. Vencanicu birajte onoliko koliko Vam treba da budete zadovoljni i srećna, pa neka i potraje.

Dakle, neveste, dok planirate venčanje, znaju da je u redu da se predomislite. A ako se prečesto pokušavate predomisliti, to verovatno znači da morate da oborite veliku odluku sa tanjira (poput mesta održavanja) pre nego što budete mogli više da napredujete. Znamo da je planiranje venčanja stresno, ali venčanje vredi brinuti! Svaka mlada će to takođe može ponoviti sada kada se udala. Kada smo  pitali naše mlade kakav je osećaj konačno biti gospođa, uzbuđeno je rekla: „Osećam se neverovatno !!! Suprug i ja započinjemo svoj bračni život.

One thought on “Vencanice i pripreme za svadbe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.